Tuinontwerpster in Groningen, Friesland en Drenthe

Onze werkwijze in tuinontwerp

Mijn werkwijze als tuinontwerpster is duidelijk. Ik kom vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek, waarin we uw wensen en eisen bespreken en bekijken wat de mogelijkheden van uw tuin zijn. Op basis hiervan kan ik een globale inschatting maken. Als we op één lijn zitten, maak ik een ontwerp op maat voor uw tuin. Ik kan eventueel ook een beplantingsplan voor u samenstellen. Hierna bespreken we de plannen en passen we eventuele veranderingen toe. Dan maak ik een definitief plan met een kostenberekening voor het tuinontwerp van uw tuin.

Indien gewenst, leveren wij daarbij ook de beplanting. Deze zijn meestal voorradig op onze kwekerij van vaste planten, de Rode Pimpernel in Roden, Drenthe. Dit bespaart u veel tijd. Het aanleggen en beplanten van de tuin kan door u zelf gedaan worden, maar ook wij kunnen daar voor zorgen.

Begeleiding – Na aanleg kan ik 2 jaar begeleiding geven indien dit wenselijk is.