Pers

Hoe gaan we te werk?

Stappenplan

 

icon

Stap 1

Kennismaking

Mijn werkwijze als tuinontwerpster is duidelijk. Ik kom vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek, waarin we uw wensen en eisen bespreken en bekijken wat de mogelijkheden van uw tuin zijn. Op basis hiervan kan ik een globale inschatting maken.

 

ontwerp

Stap 2

Ontwerp

Als we op één lijn zitten, maak ik een ontwerp op maat voor uw tuin.Ik maak 2 schetsontwerpen, die we later bespreken.Als we daar een eindontwerp van hebben, ga ik daar een definitief ontwerp van maken

(indien wenselijk, kan ik ook alleen een ontwerp maken voor uw tuin)

icon

Stap 3

Beplantingsplan

Aan de hand van het ontwerp ga ik dan een beplantingsplan maken, met kleurrijke vaste planten, struiken en bomen. U kunt aangeven welke planten u mooi vind en welke kleuren u het meest aan spreken. U krijgt dan een lijst met beplanting en de aantallen. 

icon

Stap 4

Kostenberekening

Aan de hand van het ontwerp en beplantingsplan kan ik een kosten berekening maken, voor het ontwerp en beplantingsplan met de levering van de beplanting Deze zijn meestal voorradig op onze kwekerij van vaste planten, de Rode Pimpernel in Roden, Drenthe. Dit bespaart u veel tijd.

icon

Stap 5

Aanleg / begeleiding

Het aanleggen en beplanten van de tuin kan door u zelf gedaan worden, maar ook wij kunnen daar voor zorgen. In samen werking met mijn hovenier, waar ik al 20 jaar mee samenwerk, kunnen we het hele traject voor u in orde maken.Na aanleg kunt u altijd kosteloos advies en informatie krijgen

Afspraak maken

Bent u geinteresseerd in een van onze werkzaamheden, vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen maken!

Klantenreviews:

Wij hebben Joukje op hoofdlijnen aangegeven wat we qua vorm wilden.Zij heeft het verdere ontwerp van onze tuin gedaan, met daarbij de invulling van bomen, struiken en vaste planten; daarbij rekening houdend met enkele van onze ideeën en wensen.Ondanks de droge zomer is het resultaat van onze border rijke tuin boven verwachting.Zij heeft ons uitstekend begeleid.

--  Anne van der Wal, Leek

Klantenreviews:

We genieten iedere dag van onze tuin en niet allen wij. Ook onbekenden willen graag even een blik werpen.
Joukje heeft heel goed onze wensen in het tuinplan verwerkt.
Gewoon super blij!

--  Marjolein, Eelde

Klantenreviews:

Onze tuin was aan een up date toe. Joukje heeft een mooi plan gemaakt en wij hebben zelf de planten in de tuin gezet. Na 7 weken bloeien er al heel wat en staan de andere planten er prachtig bij . Joukje levert kwaliteit !Wij genieten elke dag van onze “nieuwe “ tuin.

--  Letta en Ferry, Vries

 
 
 
Beoordeling door klanten: 9.1 / 10 - 17 reviews