Tuinontwerp in onder andere Roden, Leek, Peize, Eelde, Paterswolde, Glimmen, Zuidlaren, Hoogezand, Sappemeer, Haren en Groningen

Tuinontwerp

Een goed Tuinontwerp is de Basis voor een mooie Tuin! Als tuinontwerpster in Roden, onder de rook van Groningen heb ik al velen aan het ontwerp voor hun droomtuin geholpen. Klanten in onder andere Roden, Leek, Peize, Eelde, Paterswolde, Glimmen, Zuidlaren, Hoogezand, Sappemeer, Haren en Groningen kunnen daarvan getuigen. Bij mij kunt u terecht voor diverse tuinontwerpen met als specialisatie de Moderne tuin en de Romantische Engelse tuin. Het tuinontwerp hangt natuurlijk af van de eisen en de verlangens van de opdrachtgever en de mogelijkheden die de ruimte bieden.

In de loop der jaren heb ik een eigen stijl ontwikkeld en mij onder andere toegelegd op de Moderne tuin met een strakke vormgeving in combinatie met natuurlijk groeiende beplanting samen met bijzondere planten. Een ander specialisme is tuinontwerpen in de stijl van de Romantische Engelse tuin. Zo’n tuin geeft veel kleur en fleur, het gehele jaar rond.

Met als uitgangspunt- Weinig Onderhoud !!

Als ervaren kweekster werk ik het meest met vaste planten, voor het natuurlijk effect en voor de kleur in een tuin. Door het werk op onze eigen kwekerij hebben we veel ervaring met vaste planten.
Voor alleen een advies over tuinontwerpen kunt u ook bij ons terecht. Bij een bezoek aan onze kwekerij De Rode Pimpernel in Roden kan ik u ideeën en beplantingsadviezen geven.

Projecten

Engelse Tuinen

Engelse Tuinen

Moderne Tuinen

Moderne Tuinen

Schaduw Tuinen

Schaduw Tuinen

Vijver Tuinen

Vijver Tuinen